IZIS - INŠTITUT ZA PLESNO-GIBALNO TERAPIJO, POMOČ Z UMETNOSTJO, SONARAVNO BIVANJE, IZOBRAŽEVANJE IN SVETOVANJE info@izis.si 00386 30 799 444

PREVENTIVA IN SVETOVANJE

»UNČA PREVENTIVE JE VREDNA VEČ KOT FUNT ZDRAVILA.“

(Benjamin Franklin)

Izvajamo CELOVITE PREVENTIVNE PROGRAME ZA POSAMEZNIKE IN SKUPINE v različnih življenjskih obdobjih in situacijah. Vsi naši programi so plod sinteze dolgoletnih izkušenj in strokovnega dela na različnih medsebojno povezanih področjih. IZIS preventivne programe oblikujemo STROKOVNJAKI RAZLIČNIH PROFILOV, ki nas druži zaupanje v življenje, ljubezen do soljudi in narave ter vera v ustvarjalnost in  sodelovanje.

Ob sloganu Inštituta IZIS, ki se glasi »DIHAM, ŽIVIM, PLEŠEM, LJUBIM,« je moto naših preventivnih programov tudi radosten vzklik, ki  hkrati naznanja, vabi, prebuja, usmerja in  polni: »SONCE, VODA, ZRAK,  SVOBODA!«

S pomočjo naših preventivnih programov oblikujete in krepite  ZDRAV ŽIVLJENJSKI SLOG ter  skrbite za OSEBNO RAST IN RAZVOJ.

V Inštitutu IZIS preventivo povezujemo tudi s sodobnim »wellness« konceptom, ki pomeni ZDRAVO RAVNOVESJE uma, telesa in duha, kar v človeku povzroči splošen občutek dobrega počutja. Vse navedeno je ključno tudi za URAVNAVANJE STRESA in SOOČANJE S STRESOM, kar vključuje tudi spoprijemalne strategije  in reševanje problemov. Vse navedeno  pomembno  pripomore k preprečevanje različnih psihosomatskih obolenj, kot tudi k preprečevanju nastanka in razvoja duševnih težav in motenj/ bolezni.  Skrb za ravnovesje  v Inštitutu IZIS nadgradimo s tem, da spodbujamo in krepimo  KLJUBOVALNO MOČ DUHA  in VOLJO DO SMISLA.

V Inštitutu IZIS vas pričakujemo usposobljeni strokovnjaki, ki  vas na vaši poti SPREMLJAMO, USMERJAMO, SPODBUJAMO. V sodelovanju z vami izdelamo načrt,  ki vam je v pomoč pri ustvarjanju in uvajanju dejavnosti  v vsakodnevno življenje.

Več informacij in naročanje :

e- pošta : alenka.lin.simonic@izis.si

tel: 030 799 444