IZIS - INŠTITUT ZA PLESNO-GIBALNO TERAPIJO, POMOČ Z UMETNOSTJO, SONARAVNO BIVANJE, IZOBRAŽEVANJE IN SVETOVANJE info@izis.si 00386 30 799 444

DRUŽINSKI VEČGENERACIJSKI CENTER

 

Center, ki od 2019 deluje v okviru Inštituta IZIS , je prvotno geografsko  umeščen v zavetje neokrnjene narave v zaledju Maribora –  “GAJ”. Družinski večgeneracijski center ŠTIRJE ČASI  podpira in omogoča  mreženje, druženje in  izmenjavo izkušenj. Zagotavlja varen in ustvarjalen prostor za izvedbo sonaravno in večgeneracijsko usmerjenih projektov, ki podpirajo temeljno poslanstvo zavoda.  Prav tako podpira izvedbo podpornih, preventivnih in terapevtskih programov,  izobraževanj, umetniških in akademskih rezidenc. 

Z januarjem 2022 smo program pričeli izvajati tudi v središču Maribor, kar povečuje dostopnost in širi paleto izvajanih dejavnosti, saj lahko center deluje dnevno.   Ob tem, da je prostor na lokaciji v središču Maribora dobro dostopen ter omogoča kvalitetno izvedbo dejavnosti za skupine in posameznike

Program DRUŽINSKI VEČGENERACIJSKI CENTER “ŠTIRJE ČASI” je  preventivno-podporni program. Center  predstavlja prostor druženja različnih generacij in je namenjen odgovarjanju na potrebe različnih oblik družin v vseh življenjskih obdobjih.  Je tudi prostor za kakovostno krepitev socialnih vlog posameznika, za izmenjavo dobrih praks in pozitivnih izkušenj. Ponuja podporo pri lažjem usklajevanju družinskega in poklicnega življenja ter za izboljšanje medsebojnih odnosov in starševskih kompetenc. V okviru program Družinski večgeneracijski center izvajamo  izobraževalne delavnice, pogovore in predavanja za družine, igralne in pravljične urice, rekreativne delavnice in vadbo za starejše, tudi učno pomoč ter počitniške dejavnosti in praznovanja.

AKTUALNO: DRUŽINSKI IGRALNI DAN

       

V Družinskem večgeneracijskem centru izvajamo tudi  program DRUŽINSKI IGRALNI DAN  in sicer  kot:

–  prostočasno-rekreativni program,;

Za več informacij  nam pišite na e -naslov info@izis.si  ali pokličite  na tel. 030 799 444

  • Omogočamo tudi SOUPORABO IN NAJEM  PROSTOROV za izvedbo dejavnosti, ki so v skladu z vizijo in poslanstvom Inštituta IZIS.

Naslov: Inštitut IZIS –  Družinski večgeneracijski center ŠTIRJE ČASI

Sedež: Gaj nad Mariborom 32a, 2354 Bresternica

Dnevni center:  Ulica škofa Maksimiljana Držečnika 6, 2000 Maribor

Kontakt:    tel. 030 799 444

Izidina izba